HOVEDSIDEN
Lørdagscafé med Tristan/Paal/Carsten/Ragnar Starr Combo
Lørdag, 06. Januar 2024, 15:00 - 18:00
Treff : 533

tristan paal carsten ragnar starr combo

 

Tristan/Paal/Carsten/Ragnar Starr Combo

Tristan Hafredal Melbye – div. gitarer og sang
Paal Jensen – div. gitarer og sang
Carsten Holt – bass og sang
Ragnar Køhn – trommer
 
 
Tristan er det nye gitartalentet i Grenland. Han gikk ut musikklinja på Skien vgs. våren 2023 med beste karakter i gitarspill. Han har spilt med Paal siden han var 8 år, har deltatt i Norske Talenter og fikk i sommer stipend fra Hydro Industripark for sitt talent. Han spilte i Ibsenhuset da de feiret 50 års jubileum i høst. Tristan behersker de fleste stilarter.
 
Paal Jensen kjent som Skiens rockefar har spilt siden 60-tallet og er vel mest kjent fra Popheads og som den ene av Paal og Paal. Han har vært med å spille på puben helt siden åpningen. Paal har gitt ut flere plater i samarbeid med Stephen Ackles, Paal Flaata, Erik Damberg og Kid Andersen. Puben sponset platen hans Enjoy, som er innspilt i hos Kid Andersen i Greaseland studios, USA. Den nyeste platen er produsert av Erik Damberg og mastret i Abbey Road studios, London.
 
Carsten Holt har bl.a. spilt med Paal og Paal og Popheads siden slutten av 80-tallet. Han har gitt ut flere vinylplater og fått gullplate sammen med bandet Neperud. På den nyeste plateutgivelsen samarbeidet han med Stephen Ackles. Han har også spilt inn plater hos Kid Andersen i USA. Carsten er allsidig når det gjelder låtvalg.
 
Ragnar Køhn er kjent fra Strengers, Paal og Paal, Popheads og Øresus - som stadig er oppe og går. Ragnar er en allsidig trommis og behersker mange stilarter.
 
Bandet spiller egne låter både akustisk og med fullt trøkk. Låtvalget er i hovedsak 60-talls basert.
Keith Richard fyller 80 år i desember 2023, og i den forbindelse vil bandet også gi sin hyllest til Keith. Ellers blir det gjenhør med mange kjente artister, spesielt Peter Green og låter fra tidlig Fleetwood Mac.
Sted Lundetangen Pub
Fri entre

Åpningstider
Mandag til torsdag: 15.00 - 02.00
Fredag: 15.00 - 02.30
Lørdag: 12.00 - 02.30
Søndag: 15.00 - 02.00

Kontakt oss
Telemarksgata 22
3724 Skien
Telefon: 35 53 22 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

mellom small

Lundetangen Pub

Ett trinn opp....., inn ei dør og livet blir ikke som før.

Pubben for Gud og Hvermansen eimer av good-feeling....

Livet utenfor stopper opp her inne.

Tiden det tar å suge inn den altomfattende atmosfæren går like kjapt som effektiviteten bak baren.

Her kan du jazze deg, bluese deg, vise deg, rocke deg, like pop, eller bare synke ned i tunge skinnstoler og være tilbakelent.

- utdrag fra "Lundetangen Pub" av Beate Styrvold, 2009 

mellom small